Om oss

Matnjutning.se är en informationsportal på nätet med kunskap om allt som rör mat och matlagning. Här kan du få svar på dina frågor om olika råvaror, om matlagning, köksredskap och produkterna du behöver för att lyckas i köket. Du kan även hitta nya recept och inspiration som gör det lite roligare att laga mat där hemma.

Hemsidan drivs av ett team bestående av personer med vitt skilda bakgrunder, men med ett stort gemensamt intresse för mat och matlagning. Vi är ett gäng glada matnördar helt enkelt, utspridda över landet.

Hur vi arbetar

Matnjutning.se finansieras till viss del av reklam i olika former. Ibland innehåller våra artiklar annonslänkar som ger oss provision om du väljer att handla något via vår länk. Det kan även förekomma reklam i form av displayannonser från en extern part. Dessa olika typer av annonser påverkar inte den information vi väljer att publicera på hemsidan. Vi väljer själva ut vilka produkter eller tjänster vi vill rekommendera eller skriva om.

Informationen till våra artiklar inhämtas på flera olika sätt. Vi gör alltid research via källor vi bedömer som trovärdiga, både på nätet och i böcker. Ibland provar vi recept eller köksutrustning som vi recenserar, och ibland läser vi andras omdömen och försöker utvärdera vilka produkter som är populärast eller fått flest positiva omdömen. Vi strävar alltid efter att ge dig som läsare en objektiv bild, baserad på fakta och personliga erfarenheter.

Om du vill veta mer om oss, eller har några frågor, kan du alltid kontakta oss!

Tack för att du besöker matnjutning.se!